U OKVIRU HOTELA MOŽETE UŽIVATI U DODATNIM POGODNOSTIMA

Teretana - Hotel Aleksandar Novi Sad

Hotel svojim gostima, uz usluge vrhunskog smeštaja, pruža i dodatne sadržaje poput Fitness i Spa centra. Bilo da je reč o poslovnom gostu ili gostu koji je turistički posetio naš grad, odmor u ugodnom okruženju sa mogućnošću rekreacije i uživanja kvalitetno će upotpuniti provedeno vreme.Teretana je opremljena najsavremenijim Tehnogym trenažerima. Pored teretane nalazi se Spa centar gde ćete pronaći svoj savršen mir. SPA centar sadrži: jacuzzi, saunu, parno kupatilo, tople relax ležaljke, topli i hladni tuš. Nakon napornog poslovnog dana, svim našim gostima je na raspolaganju i nekoliko vrsta masaža.

U cenu noćenja je uključeno korišćenje fitnesa i usluge Spa centra osim usluge masaže koja se naplaćuje po važećem cenovniku. Usluge Spa centra je neophodno rezervisati prilikom rezervacije sobe ili lično na recepciji hotela.

poseti sajt
Hotel Aleksandar Novi Sad

Prva jutarnja kafa ili čaj uz popodnevni odmor, u komforu vaše sobe, omogućiće Vam sobni servis, svakog dana u periodu između 6h i 22h.

Hotel vrši usluge pranja i peglanja rublja gostiju, hemijskog čišćenja, usluge buđenja…

Svi gosti hotela imaju pristup besplatnom bežičnom internetu.

Za bezbednost vašeg automobila na raspolaganju Vam je hotelski parking sa 15 parking mesta, koja su 24 časa pod video nadzorom.

Na recepciji hotela, svakog dana, možete naći sve aktuelne dnevne domaće i strane novine, kao i magazine.

Naše ljubazno, efikasno i brzo osoblje na recepciji će Vam u svakom trenutku kopirati važne materijale ili proslediti faks.

U saradnji sa našim partnerima, a na Vaš zahtev, organizujemo transfer putnika do aerodroma kao i razne turističke ture i izlete.