KONGRESI i SEMINARI

Hotel Aleksandar Vam sa zadovoljstvom predstavlja svoju ponudu sala za sastanke. Bilo da je potrebna sala za manje ili veće događaje, za prezentacije ili privatne sastanke, pronaći ćemo idealno rešenje za Vas. Pored konferencijske i VIP sale, u ponudi imamo i novu Board salu za sastanke, idealnu za sve skupove kapaciteta do 20 učesnika, video konferencije i team buildinge manjih preduzeća. Nalazi se na međuspratu i u neposrednoj je blizini bara hotela. Vaši saradnici i poslovni partneri biće oduševljeni ovim prostorom u kom ćete moći da u miru radite na svojim poslovnim idejama i donosite važne poslovne odluke.

Značajni događaji i kompanije u hotelu Aleksandar-garni:

EUCERIN, ACTAVIS, OEBS, PHILIP MORRIS, SCHNEIDER ELECTRIC DMS NS DOO, ORFIX, ERSTE BANK,NLB BANKA.

GALERIJA

Konferencijska sala

idealna je za organizovanje seminara, obuka i treninga za maksimalno 70 učesnika. Krasi je odlična funkcionalnost za potrebe više tipova seminara. Poseduje i sopstvenu terasu sa koje se pruža prelep pogled na Bulevar Cara Lazara, pa mnogi učesnici sa zadovoljstvom provode kratke pauze upravo ovde. Za potrebe seminara u mogućnosti smo da organizujemo posluženja hrane i pića.

Board sala

je idealna za sve skupove do 20 učesnika, video konferencije i team buildinge manjih preduzeća. Nalazi se na međuspratu hotela i u neposrednoj je blizini bara hotela. Vaši saradnici i poslovni partneri biće oduševljeni ovim prostorom u kom ćete moći da na miru radite na svojim poslovnim idejama i donosite važne odluke. Salu karakterišu elegancija i bolji osećaj povezanosti među učesnicima.

VIP sala

je odličan izbor za sastanke do 8 osoba. VIP sala se nalazi pored konferencijske sale pa se s toga često koristi prilikom većih seminara, kada je potrebno odvojiti grupe učesnika. VIP sala predstavlja odličan izbor za najdelikatnije sastanke kada želite mir, tišinu i privatnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o ponudi kongresnog centra i rezervisanja prostora kontaktirajte nas